Søk
Viser artikler 16 - 30 av totalt 112
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6 7 8  Neste

Torsdagstur i vakre høstfarger

Flotte høstfarger. Foto Njål Vadla

Skogen sto i flammer og høstsola gjorde sitt til at fargene kom ekstra godt fram. Turleder Njål Vadla hadde denne torsdagen valgt å ta en skogstur slik at alle kunne få glede seg over fargeskuet. 

Les mer

Rennesøy og Finnøy har fått eget turlag

Fin stemning på oppstartmøtet for Rennesøy og Finnøy TurlagI et fullstappet møtelokale på biblioteket i Vikevåg ble det nye turlaget startet med stor entusiame blant de frammøtte.

Les mer

Hvorfor steinlegge Kjeragstien?

Alle sherpaene på Kjeragstien samlet. Foto Henrik LilleheimTuristforeningen står for det enkle friluftslivet. Hvorfor i alle dager bygger vi da trapper og steinsatte «fortau» i den naturen som vi helst skulle beholdt som urørt?
Les mer

Bli medlem nå

Tegn medlemskap for 2015 nå, og få resten av dette året gratis!
Les mer

Fra Taurafjell til Mølleparken

Turen startet i Mølleparken. Foto Njål VadlaDenne lørdagen dro vi over fjorden til Tau og for mange i et ukjent terreng med utgangspunkt fra kaien på Tau. 
Les mer

Høsttur til Haukeliseter

Trygt over brua ved Haukeliseter fjellstue. Foto Finn Strand

Nydelig natur, flotte turer, herlig mat og fornøyde deltakere er oppsummeringen etter 60+ sin tur til Haukeliseter fjellstue midtukes i oktober. 

Les mer

Skurvedalen – vel verd å spare for utbygging

UBERØRT: Elva snor seg gjennom dalen i et ennå uberørt område. Foto Preben FalckSTF deltok 13. oktober på befaring med NVE i Skurvedalen inn av Songesand ved Lysefjorden. Elvebrus og fossefall møtte deltakerne og gjorde valget lett for dem som vil bevare dalen slik den er i dag. 
Les mer

Bli ski- eller brettinstruktør

Deltakere og instruktører samlet på skiskolen.

Kan du tenke deg en jobb som ski- eller brettinstruktør ? I romjulen har du mulighet til å utdanne deg til dette på Haukeliseter fjellstue. 

Les mer

Strålende dugnadsinnsats på Nodhagen

Til og med taket fikk en omgang med kosten. Foto Njål Vadla

Det duger godt når 18 personer legger sin sjel i å klargjøre hus og hage på Nodhagen før vinteren. 

Les mer

Et rungende nei til Siragrunnen vindkraftverk på sluttbefaringen

Siragrunnen vindkraftanlegg sett fra Sogndalstand. Fotomontasje fra utbygger.Onsdag 8. oktober hadde NVE invitert til sluttbefaring for vindkraftanlegget på Siragrunnen. Stavanger Turistforening og en rekke andre organisasjoner og fagmyndigheter var med for å utdype sine synspunkter til anlegget. 
Les mer

Sesongbruene er tatt inn

Snart pakkes de røde T-ene inn for vinteren

Snart pakkes de røde T-ene inn, og fjellet tar på seg vinterkåpa. Alle sesongbruene er tatt inn, mens helårsbruene selvfølgelig er intakt. 

 

Les mer

Barn, barnebarn og besteforeldre sammen på tur

PINNEBRØD: Nysteikt pinnebrød smakte herlig. Foto: Finn Strand

Generasjonsturen rundt Mosvatnet på søndag samlet over 1000 personer til sitt årlige arrangement. Med stor iver deltok både unge og gamle på naturstien og mange av aktivitetene. 

Les mer

Bli en turvenn du også!

Bli en turvenn du også

Stavanger Turistforening og Johannes læringssenter har i høst startet opp et samarbeid mellom norske turvenner og utenlandske elever som går på tur i beste skoletid. Prosjektet har til nå vært en suksess. 

Les mer

Gramstad trenger flere venner

Utekafe i fint høstvær på GramstadVi har allerede en kjempegod gjeng i Gramstads venner som driver søndagskafe og er med å holde den koselige hytten ved P-plassen til Dalsnuten i god stand, men det er plass til flere.
Les mer

Topptur i Klepp kommune

Steinkorset rager i været på Tinghaug, Klepps høyeste topp 102 moh. Foto Torgunn Skrudland

Det var en topp tur vi var med på lørdag da toppene Steinhaug, Tinghaug og Krosshaug ble besteget i nydelig septembervær.

Les mer
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6 7 8  Neste