Søk
Viser artikler 16 - 30 av totalt 118
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6 7 8  Neste

Kjerag-stien under utbedring

TRYLLEKUNSTNERE: Alle åtte sherpaene samlet til innsats for bedre sti til Kjerag. Foto Henrik Lilleheim.Erosjon i terrenget og forvillede turister skal nå få bedre vilkår. Dyktige sherpaer fra Nepal er på plass ved Kjerag for å gjøre det lettere å fote seg i det ulendte fjellområdet.
Les mer

Gramstad trenger flere venner

Utekafe i fint høstvær på GramstadVi har allerede en kjempegod gjeng i Gramstads venner som driver søndagskafe og er med å holde den koselige hytten ved P-plassen til Dalsnuten i god stand, men det er plass til flere.
Les mer

Topptur i Klepp kommune

Steinkorset rager i været på Tinghaug, Klepps høyeste topp 102 moh. Foto Torgunn Skrudland

Det var en topp tur vi var med på lørdag da toppene Steinhaug, Tinghaug og Krosshaug ble besteget i nydelig septembervær.

Les mer

NYHET: Yoga på Haukeliseter

Nå holdes det yogahelg for avstressing og detox på Haukeliseter fjellstue. Omringet av vakkert høstfjell og med lekker mat servert i restauranten holder vi yogasamling i vår Nansensal. Bli med på en helg som gjør godt for både kropp og sjel!
Les mer

Drømmehelg i høstfjellet!

SOL, SOL, SOL: Kom deg ut og opp, i helga bader fjellet i høstsol!Yr.no varsler sol, varme og oppholdsvær over hele Ryfylkeheiene i helga - benytt sjansen til en hyttetur i fargefyrverkeri! Her finner du STFs veiviser til hyttedrømmen - og mulighet for å booke seng før avreise. God tur!

Les mer

Over to tusen kom seg ut!

Det sydet av friluftsglade folk under Kom deg ut-dagen på Gramstad søndag.

Les mer

Streiftog gjennom Sirdal

Ny bok fra naturfotograf Odd Inge Worsøe: På streif i Sirdal - en billedbok som trekker deg inn mellom permene med sine smakfulle, detaljrike og overraskende motiver. Kjøp boka og bli kjent med Sirdal på en ny måte.
Les mer

Ledige stillinger på Haukeliseter

Haukeliseter er den DNT-hytta med flest overnattinger. Beliggenheten er unik 1000 moh. mellom østlandet og vestlandet.Nå har DU sjansen til å jobbe på verdens flotteste arbeidsplass midt i naturen, 1000 meter over havet! Haukeliseter fjellstue søker nye fjellstuemedarbeidere og kokker. 
Les mer

Tripp i vei - to nye helårsbruer er på plass!

BRO, BRO, DRILLE: Kjell Herikstad monterer brua over Mangærne. Foto: STFSiden 2010 har turistforeningen lagt ut permanente bruer i Ryfylkeheiene - nå er to flotte nye helårsbruer på plass ved Sandvatn. 
Les mer

Stølsfest på Jonstølen - jubileumshytte nr 1 er åpnet!

KLOKKERENT: Ryfylkeklang satte tonen da et entusiastisk publikum innviet Jonstølen i helga. Foto: Kjell Helle-OlsenFramtid og tradisjon gikk opp i en høyere enhet da eventyrlige Jonstølen i Suldalheiene ble åpnet i helga. Velkommen til DNT-hytte nr 501!
Les mer

Tipp topp triathlon

FJORDFEST: 113 kajakker i Lysefjorden - stort vakrere blir det ikke! Foto: Kalle Simm113 deltakere og en haug med entuasiastiske frivillige gjorde årets Tripp Trapp Triathlon til et fjord- og fjelleventyr. Her er resultatlisten!
Les mer

Turtips fra turavdelingen

PRAKTFULLE FARGER! Rypelyng i Sirdalsheiene et sikkert høsttegn. Foto: Odd Inge Worsøe

Kom deg ut på tur med turistforeningen! Vi har fellesturer for alle aldersgrupper, for ulike ferdigheter og varierende lengde. 

Les mer

Flere folk til fjells

PARADIS! Nilsebu har hatt et fantastisk oppsving i antall besøkende i sommer. Spesielt har mange prøvet fiskelykken i Storåelva og Nilsebuvatnet. Foto: Torgunn Skrudland

Gledelige overnattingstall strømmer ned fra fjellet. Etter tidenes sommer viser mange av våre selv- og ubetjente hytter en fantastisk oppgang i juni og juli. 

Les mer

Trillevennlige turer trenger turledere

HIGH FIVE! Trilleturer er topp!Gi småen frisk luft mens du selv får mosjon i sporty og sosialt miljø. De populære trilleturene starter opp for høsten, men trenger flere turledere. 
Les mer

Bortkomne sauer i fjellet?

Sauer trivs i fjellet, og det er mange av dem - nærmere 60 000 i Ryfylkeheiene. Foto: Torgunn Skrudland

Selv om sauen har tykk ull og ikke fryser så lett, liker han dårlig å tilbringe en hel vinter i fjellet.

Les mer
Side: Forrige  1 2 3 4 5 6 7 8  Neste