Del | Tilbake | Skriv ut | Tips en venn

Treff oss på facebook

Stavanger Turistforening har lenge vært på facebook i ulike kanaler, men nå er den offisielle hovedkanalen blitt lansert. Lik oss, og la dine venner like oss, så blir vi en stor gjeng som vil ha siste nytt om friluftsliv.

Både fjellsportgruppa, ungdomsgruppa, Barnas Turlag, Lysefjorden turisthytte, Haukeliseter fjellstue Preikestolen- fjellstue og Basecamp har vært på facebook lenge. Nå er også vi der!

• Legg ut turbilder eller iphonefilmen du laget på turen, eller noe annet som kan være inspirerende for andre.
  • Lurer du på noe? Spør oss på facebooksiden. Det er helt sikkert mange andre som lurer på det samme. Vi sjekker siden flere ganger om dagen og sitter med svaret på det meste. Ingen spørsmål er for lure eller for dumme.
Klikk på lenken uder for å gå direkte til vår rykende ferske Facebook side.